Rapid, obligata sa castige la Atena

Cu un Coman in mare forma, dar cu o prima repriza nu prea reusita, Rapid nu a reusit sa obtina cele 3 puncte de care avea atata nevoie in meciul de acasa cu Mlada. Nici nu mai conteaza acum daca a dominat sau nu, sau cat de mult s-a ratat. Esential este ca echipa din Giulesti a ajuns intr-o postura delicata, fiind obligata sa castige peste o saptamana, la Atena.
Intr-un fel, soarta l-a pedepsit si pe Razvan Lucescu, care la fiecare dintre cele 3 meciuri jucate piana acum in grupa a declarat ca partida respectiva nu este una decisiva. N-a fost joc decisiv nici cu PSG, nici cu Tel Aviv, nici cu Mlada, iata ca acum Lucescu Jr nu mai poate sustine acelasi lucru, fiind obligat ca joia viitoare chiar sa joace un meci decisiv, in care trebuie sa invinga pe Panathinaikos.
Cu echipa la nivelul bun aratat in ultima vreme, asta nu este insa imposibil si cred ca Rapid se poate intoarce victorioasa din Grecia. Sa speram ca asta ar insemna si calificarea in primavara europeana.
In ceea ce priveste pe Dinamo, cu egalul obtinut la Bruges, gratie unui Niculescu intr-o forma de zile mari, calificarea pare mult mai aproape…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: