Cum va arata nationala la primavara?

Desi multi incearca s-o minimalizeze, victoria cu Spania este totusi o victorie cu Spania. Sigur ca la iberici au lipsit cativa titulari, dar nici echipa Romaniei nu a fost cea ideala, avand si noi destule absente. Este insa de urmarit ce va face Piturca la primavara. Dupa jocul bun din repriza a doua aratat la Cadiz, ar fi de asteptat sa vedem si in februarie sau martie un „11” asemanator. Ce se va intampla insa cand Piturca ii va avea din nou la dispozitie pe Adi Mutu, Mirel Radoi, Florentin Petre? Cum credeti ca va arata nationala Romaniei la primavara, plecand de la ideea ca cei trei jucatori amintiti mai sus vor fi printre titulari? Si ce sanse vor avea sa fie folositi un Mazilu, un Costin Lazar, un Ogararu sau chiar Dica? Cum Piturca este de multe ori imprevizibil, probabil ca nimeni nu poate raspunde acum la aceste intrebari. Trebuie sa mai asteptam sa treaca o iarna, in care vom spera ca Olanda nu isi va reveni din pasa mai proasta si sa aflam cum va contura Piturca nationala, in conditiile in care, sa speram, va avea toti jucatorii apti

Anunțuri

4 răspunsuri to “Cum va arata nationala la primavara?”

 1. Mihai Says:

  Vezi ca ai blogul varza…O insemnare aiurea: Top 300 Capital, tradi]ionalul supliment al celei mai v`ndute publica]ii economice din ]ar=, se lanseaz= mar]i, 14 noiembrie [i va fi distribuit gratuit abona]ilor.

  Urmeaza una repetata de trei ori:) Se vede ca nu dai doi bani pe acest blog!

 2. radu Says:

  Coman – Petre Marin, Tamas,Chivu,Rat fundasi – Petre Florentin,Mirel Radoi , Ovidiu Petre mijlocashi – Mutu pe stanga face ce vrea – Mazilu , Marica atacanti

 3. cristi enea Says:

  desi nu sunt decat un simplu suporter as putea sa propun o formula de echipa precum si un lot largit din care sa se aleaga jucatorii cei mai in forma :
  1-4-1-2-2-1 este sistemul folosit de barcelona ( cu unul la inchidere doi mijlocasi puternici si sut de la distanta , 2 extreme tehnice si rapide si un varf de careu puternic si prolific )
  coman(lobont)-ogararu(badoi ,contra), goian(tamas,moti), chivu( radu stefan), rat (pulhac,emeghara)-radoi(lazar,ov petre)-cocis(dica,rosu),codrea(cristocea)-mutu extrema stanga (niculae,bucur), buga(nicolita,mazilu)-ganea (iacob,mazilu)
  FARA FLORENTIN PETRE , GHIONEA SI NESU

 4. ivan Says:

  coman – chivu – mutu – marica
  restul nu conteaza

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: